Voor vrouwen die tijdelijk of langdurig in het buitenland wonen is het misschien niet makkelijk om voor overgangsklachten de gewenste hulp te vinden. In een andere taal is het moeilijker om je goed uit te drukken en misschien heb je wel met grote cultuurverschillen te maken.

Ook voor deze vrouwen bied ik de mogelijkheid om een afspraak te maken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een tablet, PC of laptop, plus natuurlijk een internetverbinding. Tijdens de afspraak gaan we beeldbellen: je ziet mij in beeld en tijdens de uitleg en adviezen kan ik documenten en voorbeelden tonen zodat de informatie wat beter beklijft. Uiteraard kun je alle vragen stellen, het helpt soms om deze van te voren te noteren.

Inmiddels heb ik dit al een aantal keren gedaan met Nederlandse vrouwen in het buitenland, maar het kwam nu tijdens de Coronacrisis ook goed van pas. Mensen zijn er zelf vaak verbaasd over hoe goed dit gaat. Dus mochten jullie een afspraak willen maken, schroom vooral niet, je bent van harte welkom!